Trelleborg

5

Trelleborg blev etableret i den svenske by af samme navn i 1905 og startede ud med produktion af diverse gummiprodukter - fra bildæk til regnjakker. I dag er Trelleborg en af de største leverandører af industrielle gummiprodukter, en global industrigruppe, hvis førende position er baseret på avanceret polymerteknologi og dybtgående knowhow om applikationer i industrien. De udvikler højtydende gummivareprodukter som tætner, dæmper og beskytter under krævende industrielle forhold og tilbyder således alt fra alsidige elastomer-O-Ringe til komplekse multifacet PTFE- og polyuretanbaserede geometrier. Deres produktudvalg inkluderer fx hydrauliktætninger, pneumatiktætninger og andre mekaniske aksialtætninger samt et bredt udvalg af statiske tætninger.

Hos Lauritz Andersen & Co. ApS er vi glade for at kunne trække på Trelleborgs enorme knowhow, idet det sætter os i stand til at rådgive vores kunder bedst muligt. I tæt dialog finder vi sammen med vores leverandør og dig præcis den løsning, du har behov for.

​✰✰✰✰✰

4.3 / 5 Stjerner

Fra anmeldelser på Google

Om os

I 1930 blev det gamle, upraktiske hus revet ned og et nyt, moderne hus blev opført i stedet i Nørregade/Asylgade.​ - Læs vores historie

ikon-7-fb_2  ikon-6-linkedin  ikon-4-youtube  ikon-3-insta_2

Kontakt

Lauritz Andersen & Co. ApS

Ove Gjeddes Vej 31, 5220 Odense SØ

Tlf.: 66 15 95 22